Font Size

SCREEN

Cpanel

Diploma

                                                                

χαρακτηριστικά

Για να αποκτήσετε το DIPLOMA BASIC OFFICE CERTIFICATE πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια από τις παρακάτω επτά (7) ενότητες:

 • Βασικές Έννοιες Υπολογιστών
 • Χρήση Υπολογιστή & Διαχείριση Αρχείων
 • Επεξεργασία Κειμένου
 • Υπολογιστικά Φύλλα
 • Βάσεις Δεδομένων
 • Παρουσιάσεις
 • Υπηρεσίες Διαδικτύου

Στις εφαρμογές γραφείου (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων και παρουσιάσεις) μπορείτε να επιλέξετε να εξεταστείτε είτε σε περιβάλλονMS-Office είτε σε περιβάλλον OpenOffice είτε σε περιβάλλον LibreOffice

Το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό DIPLOMA BASIC OFFICE είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το OpenOffice ή το LibreOffice.

Tα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα εξετάζονται σε βασικό επίπεδο χρήσης σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργείων Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ το σχήμα πιστοποίησης έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) με την Γ/24869/30-9-2009 απόφαση ως αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

γιατί να επιλέξετε τον φορέα DIPLOMA

 • γιατί η εξεταστέα ύλη είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σήμερα
 • γιατί στα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά κέντρα θα εκπαιδευτείτε χρησιμοποιώντας το καινοτόμο εργαλείο web4u της infolearn, με τη βοήθεια του οποίου θα μάθετε:
  • πως να κατεβάζετε ταινίες και τραγούδια με τις εφαρμογές rapidshare,flashget
  • πως να μιλάτε με τους φίλους σας δωρεάν στο skype
  • πως να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα facebookyoutubemsn καιtinypic
  • πως να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά, να κλείνετε δωμάτια και αεροπορικά εισιτήρια για τις διακοπές σας σε ένα eshop πληρώνοντας μεpaypal
  • πως να κάνετε μόνοι σας την εγκατάσταση προγραμμάτων
  • πώς να προστατευθείτε με τη βοήθεια των αντι-ιικών προγραμμάτων
  • πως να μετατρέπετε τα cd σε mp3
  • πως να χρησιμοποιείτε blogforumRSS και newsletter
  • πως να δημιουργείτε μόνοι σας λογαριασμό webmail π.χ. στο yahoo
 • γιατί, σε τελική ανάλυση, θα αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό και όχι ένα χαρτί

http://www.diploma.edu.gr/

 

ACTA

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ

Το παρόν κείμενο περιγράφει με συντομία τις δραστηριότητες κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο PLASELab. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας έχουν δοθεί συνολικά περίπου 15.000 πιστοποιήσεις σε 6 διαφορετικές ενότητες (εισαγωγή στους Η/Υ και λειτουργικά συστήματα, λογιστικά φύλλα, επεξεργασία κειμένου, βάσεις δεδομένων, διαδίκτυο και ηλεκτρονική αλληλογραφία, παρουσιάσεις). Σχετικά εκτενής περιγραφή θα γίνει μόνο για τις δραστηριότητες των τελευταίων τριών ετών, επειδή σε αυτές δοκιμάσθηκε με επιτυχία η διαδικασία που ακολουθείται αυτή τη στιγμή, μέσω Internet.

Οι πρώτες δραστηριότητες πιστοποίησης γνώσεων Πληροφορικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ανάγονται στο 1994 οπότε και διαπιστώθηκε η αδήριτη ανάγκη για υψηλού επιπέδου και με επιστημονικά κριτήρια πιστοποίηση γνώσεων αυτού του είδους. Οι δραστηριότητες έγιναν σε συνεργασία με το ΕΛΚΕΠΑ διήρκεσαν από το έτος 1994 έως το 1996, και αφορούσαν την κατάρτιση και πιστοποίηση καθηγητών μέσης εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, και στα πλαίσια ειδικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καταρτίσθηκαν και πιστοποιήθηκαν στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, από το έτος 1997 έως το έτος 2000.

Περισσότερα...

Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

kek-korinthia-slide-farmers

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις που το ΚΕΚ έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα, στην πιστοποιημένη, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δομή μας. Οι υποψήφιοι, αφού πρώτα δέχτηκαν τις κατευθύνσεις και σαφείς οδηγίες των στελεχών του Φορέα μας για την ορθή διεκπεραίωση της διαδικασίας, συμμετείχαν ΕΠΙΤΥΧΩΣ στις εξετάσεις σε κλίμα ικανοποίησης και θετικών εντυπώσεων.

Η έναρξη των επόμενων τμημάτων θα οριστεί μετά τις 12/11/2015.

 

Περισσότερα...

Εξετάσεις Πιστοποίησης στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

kek-korinthia-slide-farmers

Το ΚΕΚ Ν. Κορινθίας ως πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Νομό Κορινθίας, πρόκειται να υλοποιήσει εξετάσεις πιστοποίησης στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων.

Οι ημερομηνίες εξετάσεων είναι :

27/8/2015 και ώρα 11:00

28/8/2015 και ώρες , 11:00 και 12:00

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στα γραφεία του ΚΕΚ, Κωστή Παλαμά 53, ή ηλεκτρονικά αφού μας αποστείλετε την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση. Επίσης από τα γραφεία του ΚΕΚ παραλαμβάνετε και βιβλίο με ερωτήσεις για τις εξετάσεις.

Ώρες εξυπηρέτησης 10:00 με 15:00, Δευτέρα με Παρασκευή.

Για όποια πληροφορία στο τηλέφωνο 2741022344 και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πηγές πληροφόρησης :

Νέα Εγκύκλιος με τις νέες ερωτήσεις

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Βάση Δεδομένων Ερωτήσεων

 

Υποκατηγορίες

Βρίσκεστε εδώ: Home Πιστοποιούμε